Εμφανίσεις - Επιτυχίες μαθητών του Ομίλου Μαθηματικών

Διακρίσεις και εμφανίσεις μαθητών Ομίλου Μαθηματικών


 1.  

  Χάλκινο μετάλλιο Μαθηματικών του μαθητή μας Ιωάννη Μαυρίκου στην 40η Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών   
  Εικόνα 1: Ο Γ. Μαυρίκος στην Αττάλεια με το χάλκινο μετάλλιο.

  Ο μαθητής μας, της Γ΄ λυκείου, Ιωάννης Μαυρίκος, ο οποίος διακρίθηκε στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» με αργυρό μετάλλιο, συμμετείχε στην Εθνική μας ομάδα για την 40η Β.Μ.Ο. στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Εθνική μας ομάδα είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, καθώς και οι 6 διαγωνιζόμενοί μας πήραν μετάλλιο (συνολικά 3 αργυρά και 3 χάλκινα). Ο Γιάννης έδειξε από τις πρώτες ημέρες στο σχολείο την αγάπη του για τα Μαθηματικά και τις επιστήμες, συμμετείχε στον όμιλο Μαθηματικών, προετοιμαζόταν τα τελευταία τρία έτη συστηματικά για τους διαγωνισμούς μαθηματικών και αυτή του η επιτυχία αναδεικνύει τους κόπους του.  Συγχαρητήρια Γιάννη και καλή πρόοδο!


  Εικόνα 2: Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα 2023.
  Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε 6 μετάλλια (3 αργυρά και 3 χάλκινα) στην Αττάλεια Τουρκίας. 2.  

  2η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικής λογικής και υπολογιστικής σκέψης: Alan Turing»

  Το Σάββατο 6/5/2023 πραγματοποιήθηκε η ημιτελική και τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Μαθηματικής λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης: Alan Turing» που διοργανώνει το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας.

  Η ομάδα «925» με τους μαθητές της Β τάξης Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και Παναγιώτη Στεφανίδη κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό του διαγωνισμού, με 6520 βαθμούς, με το σχολείο που κατέλαβε την 1η θέση να συγκεντρώνει 6600 βαθμούς.

  Στην ημιτελική φάση συμμετείχε και η ομάδα «Οι Διαμέτριοι» με τους μαθητές της Α τάξης Ευθύμιο Μόξον, Αλβέρτο Μπεχάρ και Βασίλειο Παπαδόπουλο, οι οποίοι κατέλαβαν την 9η θέση του ημιτελικού ανάμεσα σε 13 ομάδες.

  Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα Πειραματικά Σχολεία Πανεπιστημίου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη Πατρών) και οι μαθητές μετακινήθηκαν με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους.

  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

  Υπεύθυνοι καθηγητές:

  Σωτήριος Χασάπης (Μαθηματικός)

  Παναγιώτα-Ισμήνη Ματθέ (Πληροφορικός)

 3.  

  Αποτελέσματα 83ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ 2022-23

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, συμμετείχαν και χάρηκαν τον 83ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» 2022 – 23. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος τα θέματα ήταν ιδιαιτέρως αυξημένης δυσκολίας, οπότε αξίζουν διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!   Από το σχολείο μας διακρίθηκαν και θα συμμετέχουν στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 18 Φεβρουαρίου 2023, οι παρακάτω 32 μαθητές του λυκείου μας:

  ΘΩΜΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

  ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛΤΑΤΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑΤΑΛΙΑΤΖΑΝΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΟΥΛΟΥΠΗ ΑΝΝΑΦΑΡΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΧΑΜΑΚΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΚΑΒΟΥΡΑΣ ΒΙΚΤΩΡΚΑΜΠΑΔΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΑΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΤΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣΚΑΡΑΝΤΖΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΟΚΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΜΕΡΤΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗ ΔΑΝΑΗΣΠΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΣΑΡΑΚΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΣΥΜΕΩΝΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  και οι παρακάτω 17 μαθητές του γυμνασίου μας:

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥΜΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣΚΑΛΦΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚΡΑΝΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΩΤΗ ΔΑΝΑΗΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΞΗΝΤΑΡΑΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΡΙΑΔΝΗΤΣΙΑΜΥΡΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑΧΟΥΝΔΡΗ ΑΥΓΗ

  Όλα τα αποτελέσματα στη σελίδα της @Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας http://www.hms.gr/?q=node/1899

 4.  ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο για τον μαθητή μας της Γ΄λυκείου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ στην 39η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2022, της ΕΜΕ!

  Στο διαγωνισμό της ΕΜΕ πέρυσι συμμετείχαν περισσότεροι από 18.000 μαθητές γυμνασίων και λυκείων πανελλαδικά (παρόμοιος αριθμός πρέπει να είναι και φέτος) και στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτεροι πανελλαδικά.
  Συγχαρητήρια επίσης και στα 19 (!) παιδιά μας που κατάφεραν και έφτασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού!
   
 5.  Ο βραβευμένος μαθητής μας, από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, με Γ΄ βραβείο στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα 2022,  Δημήτρης Κασιμάτης της Γ΄ λυκείου, δούλεψε με τους μικρότερους μαθητές του Ομίλου Μαθηματικών του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, την Παρασκευή 01/04/2022 στην επίλυση προβλημάτων διαγωνισμών. Είχε εξαιρετική διάδραση με τους μαθητές του ομίλου – οι περισσότεροι εκ των οποίων (19 μαθητές) συμμετείχαν στον ίδιο διαγωνισμό, διαγωνιζόμενοι μεγαλύτερους μαθητές όλων των τάξεων του λυκείου στα ίδια θέματα, μετά από πανελλαδική επιλογή μεταξύ περισσοτέρων από 18.000 μαθητών. Συγκεκριμένα, συζήτησαν τις ιδέες τους για την επίλυση επιλεγμένων προβλημάτων και ο Δημήτρης, τους ανέδειξε τη σημασία της επιμονής και της υπομονής, ώστε μία τους  βασική ιδέα να εξελιχθεί στην κατάκτηση μίας σπουδαίας επίλυσης ενός τέτοιου προβλήματος. Επιπλέον, με αφετηρία δικές τους ιδέες καθοδήγησε υποδειγματικά τους μαθητές σε λύσεις. Σημαντικότερο βέβαια από όλα είναι οι μαθητές μας σε κάθε στιγμή της ζωής τους να μαθαίνουν – μέσω συμμαθητών τους και οικείων σε αυτούς προσώπων, όπως ο Δημήτρης, πώς το ήθος και η σκληρή δουλειά σε καθιστούν ικανό να κατακτάς τη χαρά της γνώσης και της δημιουργίας, που μπορεί να οδηγήσουν και στην επιτυχία.


 6.  Διάκριση στην 37η Ολυμπιάδα Μαθηματικών

  Συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην 37η Ολυμπιάδα Μαθηματικών ο Δημήτρης Εμμανουήλ της Β΄λυκείου. Καλή επιτυχία στον προκριματικό για την ένταξή του στην Εθνική ομάδα.

  Στην Ολυμπιάδα συμμετείχαν 11 μαθητές μας της Α΄λυκείου, 2 της Β΄λυκείου και ένας της Γ΄ λυκείου.

  Οι διαγωνισμοί Μαθηματικών αποτελούν τους παλαιότερους και απαιτητικότερους διαγωνισμούς για μαθητές και ακόμα και μόνο η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα αποτελεί μεγάλη τιμή και επιτυχία.

  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και γιατί οι περισσότεροι έλυσαν έως και τρία προβλήματα και πραγματικά πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό! Ειδικά οι μαθητές Α΄λυκείου έχουν κάνει σημαντική προεργασία, ώστε με περισσότερη δουλειά του χρόνου να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο! 

   

 7.  2η Πανελλαδική Θέση των μαθητών μας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής 2020!


  Συγχαρητήρια σε όλες της ομάδες από το Σχολείο μας που συμμετείχαν (ALGEBROS, EVANGL_20, MILLESTAT, STATONE, A314ΘΑΝΟΙ, ΑΛΓΕΥΡΗΚΑ, ΜΟΤΕΛΕΙΟΙ, με 18 μαθητές/μαθήτριες συνολικά), με μεράκι στη γνώση, στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής. Οι τρεις ομάδες που πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού(ALGEBROS, EVANGL_20, MILLESTAT) έκαναν εξαιρετική δουλειά, με επαγγελματικές παρουσιάσεις κυριολεκτικά και μπράβο τους! Οι νικητές κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και η ομάδα μας MILLESTAT, με τον Μιλτιάδη Τσώλα της Α΄ λυκείου, διακρίθηκε παίρνοντας τη 2η θέση Πανελλαδικά στα Λύκεια. Οι συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό ήταν αυξημένες κατά 20% περίπου και έφτασαν στα 136 σχολεία. και τις 436 ομάδες Πανελλαδικά. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον 3ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι δύο πρώτες ομάδες, με τη μία να είναι η δική μας!

  Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην ΕΛΣΤΑΤ – Ελληνική Στατιστική ΑρχήΕΛ.ΣΤΑΤ, η οποία προωθεί την Στατιστική παιδεία στην Ελλάδα, με διάφορες δράσεις και εξαιρετική οργάνωση! Όμορφα παιχνίδια και υλικό για απασχόληση με μάθηση σχετικά με τις Στατιστικές έννοιες έχει δημιουργήσει η ΕΛΣΤΑΤ εδώ: https://www.statistics.gr/el/edu-games

  Όλες τις εργασίες των 5 πρώτων ομάδων μπορείτε να τις βρείτε εδώ: https://www.statistics.gr/…/statistics-competition-presenta….

  Για τον 3ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής δείτε εδώ: https://www.statistics.gr/…/c40d552a-f7af-7ae1-4722-f6ba370…


 8.  Χάλκινο μετάλλιο για μαθητή μας στην 61η Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2020

  Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Εμμανουήλ Δημήτριο που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην 61η Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2020 (ΙΜΟ 2020) όπως και στους καθηγητές/τριές τους που με το καθημερινό μάθημα αλλά και τους Ομίλους Μαθηματικών που εκπαιδεύουν τους μαθητές/τριες μας και τους/τις κάνουν να αγαπούν τα Μαθηματικά. 9.  Χάλκινο μετάλλιο σε μαθητή – απόφοιτό μας στην Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2021

  Ο Δημήτρης Εμμανουήλ, απόφοιτός μας πλέον, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 62η Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2021 (https://www.imo-official.org/team_r.aspx?code=HEL&year=2021). 

  Για τον Δημήτρη Εμμανουήλ αυτό αποτελεί το δεύτερό του διεθνές ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς και πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Ο μαθητής μας έχει κατακτήσει πολλές φορές χρυσά μετάλλια στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών, αλλά και παλαιότερα σε διεθνείς ολυμπιάδες. Συμμετείχε στους Ομίλους Μαθηματικών του σχολείου (Γυμνασίου και Λυκείου) και με την εμπειρία του αποτέλεσε πρότυπο για τους συμμαθητές του, για την επιμονή του, τη σκληρή του εργασία και το συνεργατικό του πνεύμα.

  Δημήτρη, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνεις ως ιδιαίτερα ταλαντούχος στα μαθηματικά φοιτητής, που πάντα εργάζεσαι σκληρά και με συνέπεια!

   

 10. Συμμετοχή μαθητή μας στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μαθηματικών Νέων

  Μέλος της ελληνικής ομάδας που διαγωνίστηκε στο Mediterranean Youth Mathematical Championship ήταν και ο μαθητής μας Δημήτριος Εμμανουήλ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

   http://lyk-evsch-n-smyrn.att.sch.gr/wordpress/?p=6481
 11. Αποτελέσματα 83ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ 2022-23

  http://lyk-evsch-n-smyrn.att.sch.gr/wordpress/?p=12181

   

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν, συμμετείχαν και χάρηκαν τον 83ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» 2022 – 23. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος τα θέματα ήταν ιδιαιτέρως αυξημένης δυσκολίας, οπότε αξίζουν διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!   Από το σχολείο μας διακρίθηκαν και θα συμμετέχουν στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 18 Φεβρουαρίου 2023, οι παρακάτω 32 μαθητές του λυκείου μας:

  ΘΩΜΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛΤΑΤΑΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑΤΑΛΙΑΤΖΑΝΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΟΥΛΟΥΠΗ ΑΝΝΑΦΑΡΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΧΑΜΑΚΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΚΑΒΟΥΡΑΣ ΒΙΚΤΩΡΚΑΜΠΑΔΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΑΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΤΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣΚΑΡΑΝΤΖΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΟΚΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΜΕΡΤΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗ ΔΑΝΑΗΣΠΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΣΑΡΑΚΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΣΥΜΕΩΝΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  και οι παρακάτω 17 μαθητές του γυμνασίου μας:

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥΜΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣΚΑΛΦΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚΡΑΝΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΩΤΗ ΔΑΝΑΗΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣΞΗΝΤΑΡΑΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΡΙΑΔΝΗΤΣΙΑΜΥΡΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΦΑΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑΧΟΥΝΔΡΗ ΑΥΓΗ

  Όλα τα αποτελέσματα στη σελίδα της @Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας http://www.hms.gr/?q=node/1899

   
 12. ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΘΩΜΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΑΝΝΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΒΙΚΤΩΡ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΜΠΙΛΛΑ ΜΑΡΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
  1. Αποτελέσματα 82ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν τα ιδιαίτερα δύσκολα θέματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2021-2 με περισσότερους από 15.000 συμμετέχοντες από όλα τα σχολεία της Ελλάδας! Μας ενώνει η αγάπη για τα Μαθηματικά.
    
   Από τους μαθητές του σχολείου μας αυτοί που θα διαγωνιστούν στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» είναι οι παρακάτω:
    
   ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΞΗ ΒΑΘΜΙΔΑ
   ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΑΝΝΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΒΙΚΤΩΡ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΜΠΙΛΛΑ ΜΑΡΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
   ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
          
   ΑΓΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΜΕΡΤΟ9ΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΠΗΛΙΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗ ΔΑΝΑΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΤΣΑΡΜΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΔΑΜΠΠΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
   ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑ Β

   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

    
   ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    

  2.  37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

    

   Με 14 μαθητές θα συμμετέχει το Λύκειό μας και 15 το Γυμνάσιό μας στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/02/2020 στο κτίριο του Νέου Χημείου (Ναυαρίνου 13Α, Αθήνα) στις 09:00 το πρωί. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ που έγινε τον Ιανουάριο, καθώς η επίλυση έστω και ενός προβλήματος σε αυτόν αποτελεί σημαντική επιτυχία και ενθαρρύνει για μεγαλύτερη προσπάθεια βελτίωσης.

   Του χρόνου θα γίνουμε όλοι καλύτεροι.

   Είναι η πολυπληθέστερη αποστολή μαθητών μας στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών και η μεγαλύτερη από όλα τα Λύκεια της Ελλάδας (ιδιωτικά, δημόσια και ΠΠΣ).
   Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια λοιπόν στους μαθητές μας:
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΡΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΓΙΕΜΗΤΡΟΣ ΟΡΦΕΑΣ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΝΑ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΣΩΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
   Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
   Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
   Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΡΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
   Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

   

   
 13. Ο όμιλος στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες σε βραβεία και διακρίσεις στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας (ενδεικτικά : Eπιτυχόντες 2016 – 17: http://www.hms.gr/?q=node/1202, Bραβευθέντες 2017: http://www.hms.gr/?q=node/1188).

 14. Τη σχολική χρονιά 2018-19, μαθητές που συμμετείχαν στον όμιλο, διακρίθηκαν στις τρεις φάσεις του Πανελλήνιου διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (24 επιτυχόντες στον Θαλή, 7 Ευκλείδη με δύο βραβεία και δύο βραβεία στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», ενώ ένας μαθητής θα λάβει μέρος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον Διαγωνισμό MYMC 2019 που θα διεξαχθεί στη Νάπολι της Ιταλίας 17-20 Ιουλίου 2019). Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι διαθέσιμα στη σελίδα της ΕΜΕ. 
 15. Mαθητές του ομίλου παρουσίασαν 4 εργασίες τους στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ενώ άλλοι μαθητές συμμετείχαν με εργασίες τους στο 1ο Μαθηματικό Συμπόσιο που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα 6 ΠΕΚΕΣ της Αττικής στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω, με συνολική συμμετοχής περισσότερων από 250 μαθητών και επισκεπτών.
 16. Επίσης, εργασία μαθητών του ομίλου έλαβε το 3ο βραβείο Πανελλαδικά στον Ετήσιο Διαγωνισμό Στατιστικής που διοργανώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Άρχή (https://tinyurl.com/y3rzonvb ).
 17. Επιπλέον, ο όμιλος έχει καθοδηγήσει μαθητές/μαθήτριες σε συγγραφή εργασιών σε περιοδικά (πχ άρθρο μαθητή του ομίλου στο περιοδικό ΜΕΛΕΤΗ: http://bit.do/eTZfw), 
 18. Παρουσιάσεις εργασιών σε συνέδρια (Συμμετέχοντες του ομίλου Μαθηματικών σε συνέδριο με δική τους παρουσίαση: http://bit.do/eTZfB).
 19. Επιπλέον, έχει παράξει έτοιμο υλικό για χρήση από άλλους συναδέλφους (http://bit.do/eTZfP), έχει αναπτύξει συνεργασίες με ομίλους Μαθηματικών άλλων σχολείων (http://bit.do/eTZfR), αλλά και διαθεματικές δράσεις με ομίλους άλλων επιστημονικών αντικειμένων , όπως η Χημεία και τα πειράματα:  (http://bit.do/eTZfV)

 20.  Διάκριση μαθητή σε Βαλκανιάδα Μαθηματικών

  Ο μαθητής της Α΄λυκείου Εμμανουήλ Δημήτριος έγραψε 21 στα θέματα της Βαλκανιάδας και ορίστηκε να λάβει μέρος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο διαγωνισμό MYMC 2019 που θα γίνει στην Νάπολι της Ιταλίας από 17 έως 20 Ιουλίου 2019.

  Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

  Η ανακοίνωση της ΕΜΕ εδώ: http://www.hms.gr/?q=node%2F1551&fbclid=IwAR1mxQ-4iPPeis0IwKlZ0tedBK6I8-XvIq8QZTnDc8mbk_NUMOKmJ5nXjhE

 21. Βράβευση μαθητών στο διαγωνισμό Στατιστικής 2019
   

  Η Ελληνική Στατιστική Αρχή βράβευσε τις καλύτερες ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό Στατιστικής 2019. Η ομάδα του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, αποτελούμενη από τους Δ.Εμμανουήλ, Ι.Μέντη και Ε.Παναγιωτάκη, κάνοντας επαγγελματική δουλειά, έλαβε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο Πανελλαδικά, μεταξύ των Λυκείων.

  Η παρουσίαση του σχολείου μας: http://www.statistics.gr/documents/20181/16266018/3-Outliers_protypo-evaggeliki-sxoli.pdf/6605a012-b91a-4d6d-bfc7-b81fb7abd8f8

   
 22.  Τελετή Βράβευσης των μαθητικών ομάδων που διακρίθηκαν στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής  Το Πρότυπο Γενικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης κατατάχθηκε στην 3η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που οργάνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).Συμμετείχαν οι μαθητές Δημήτριος Εμμανουήλ, Ιωάννη Μέντης και Ευάγγελος Παναγιωτάκης με την επίβλεψη του κ. Χασάπη Σωτηρίου, μαθηματικού του σχολείου. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 356 ομάδες από 98 σχολεία όλης της χώρας. Τα βραβεία απονέμονται στις 5 πρώτες ομάδες μαθητών Γυμνασίου και στις 5 πρώτες ομάδες μαθητών Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου. Η Τελετή Βράβευσης των μαθητικών ομάδων που διακρίθηκαν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 12.30, στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά (Πειραιώς 46 & Επονιτών).

   
 23. Σημαντική διάκριση Μαθητών στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας Πίπη Ευάγγελο της Β Λυκείου,  Εμμανουήλ Δημήτριο της Α Λυκείου και Κασιμάτη Δημήτριο της Γ Γυμνασίου που στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα κατατάχθηκαν ανάμεσα στους 60 καλύτερους μαθητές/μαθήτριες από όλη την Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα ο Πίπης Ευάγγελος κατέκτησε 3ο βραβείο, ο Εμμανουήλ Δημήτριος 2ο βραβείο και ο Κασιμάτης Δημήτριος 3ο βραβείο. Τα παιδιά θα διαγωνιστούν στην συνέχεια  για να καταρτιστεί η Εθνική ομάδα που θα μας αντιπροσωπεύσει στην Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών.

 24.  Μαθητές και Μαθήτριές μας διακρίθηκαν και θα διαγωνιστούν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα!


  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/μαθήτριες μας που προσπάθησαν και διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2019».

  Συγχαρητήρια και στους μαθητές/μαθήτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση και  θα διαγωνιστούν στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 23 Φεβρουαρίου 2019 και είναι οι εξής:

  Α΄Λυκείου:
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
  ΠΥΡΠΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Β΄Λυκείου:
  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ
  ΠΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Γ΄Λυκείου:
  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΟΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Γ΄Γυμνασίου
  ΓΕΡΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

  Β’ Γυμνασίου
  ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΣΤΑΥΡΙΝΑ
  ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

 25.  Οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στον διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής.


  Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία τα αποτελέσματα από το Διαγωνισμό  ΘΑΛΗΣ 2018. 

  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν και το διασκέδασαν!

  Συγχαρητήρια και στους μαθητές και τις μαθήτριες που προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση, στον διαγωνισμό ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2019, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.

  Από το Λύκειο της Προτύπου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης οι επιτυχόντες στην επόμενη φάση είναι οι εξής: 

  Γ λυκείου (3 μαθητές)

  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΟΝIΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

  Β λυκείου (4 μαθητές)

  ΜΑΥΡΟΥΚΑΚΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ
  ΠΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Α λυκείου (17 μαθητές)

  ΒΕΛΗ ΔΑΝΑΗ
  ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΔΕΛΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΔΙΠΛΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  ΔΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΙΜΑΡΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
  ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  ΜΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΝΤΟΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
  ΠΥΡΠΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΧΟΣ ΦΑΙΔΩΝ
  ΣΚΡΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΦΥΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
   
 26.  Διάκριση μαθήτριας μας στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών.


  Η μαθήτριά μας Παπαθεοδώρου Κατερίνα της Α Λυκείου πήρε Γ βραβείο στην τρίτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών “Αρχιμήδης”. Η μαθήτριά μας προκρίθηκε στους 30 μαθητές από τους οποίους θα επιλεγούν οι μαθητές για την Διεθνή Ολυμπιάδα.

  Τα αποτελέσματα εδώ. 27. Μεγάλη επιτυχία των μαθητών μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών

  Στην τρίτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών πέρασαν μαθητές μας από την Α και Β Λυκείου, μετά από επιτυχία στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς “Ο Ευκλείδης” και “Ο Θαλής”.

  Η τρίτη φάση (“Ο Αρχιμήδης”) είναι η Πανελλήνια ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Μαθηματικών 2018.

  Τα ονόματα των μαθητών μας :

  Από την Α΄Λυκείου:
  ΓΕΛΕΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Από τη Β΄λυκείου:
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
  ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

  H χαρά της συμμετοχής και η επίλυση έστω και ενός προβλήματος είναι αυτό που τελικά μετράει σε ένα διαγωνισμό 80 χρόνων με περισσότερους από 12.000 μαθητές να παίρνουν μέρος!

  ΟΛΟΙ οι επιτυχόντες εδώ

 28.  Οι βραβευθέντες από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για το διαγωνισμό ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

  Χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστος Γαλάνης της Γ’ λυκείου) 29.  Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ» 2016-2017


  Στο σύνδεσμο http://users.sch.gr/shasapis/autosch/joomla15/index.php/diagonismoimenu/381-thalis201617
  και στον σύνδεσμο http://www.hms.gr/
  αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ» 2016-2017, που έγινε στο σχολείο μας στις 12-11-2016, από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
  Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 12.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα και είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για μαθητές στην Ελλάδα.

  Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα ονόματα των μαθητών του Προτύπου Σχολείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

  Το σχολείο δίνει πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

  Α Λυκείου:
  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΓΑΛΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
  ΖΙΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΚΟΚΟΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΟΝΙΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
  ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  ΜΑΛΛΙΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΑΡΙΑ
  ΜΠΟΥΖΑ ΜΥΡΤΩ ΕΛΕΝΗ
  ΝΑΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΠΕΡΡΑ ΜΑΡΙΑ
  ΣΕΡΓΕΝΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
  ΦΩΚΑΪΔΗΣ ΨΥΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Β Λυκείου:
  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΚΟΥΦΟΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  Γ Λυκείου:
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΓΛΥΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
  ΚΑΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

 30.  Διακρίσεις στο Διεθνές Συνέδριο EUROMATH
  http://lyk-evsch-n-smyrn.att.sch.gr/wordpress/?page_id=2396

 31. Επιτυχόντες μαθητές του σχολείου μας στο διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

   Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

  Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες ατο διαγωνισμό «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας μαθητές μας Χρήστο Γαλάνη,  Μαρίνο Κονταρά & Νικόλαο Χριστόπουλο. Καλή επιτυχία και στο διαγωνισμό «Αρχιμήδης»!

   
   
   
 32. Επιτυχόντες μαθητές του σχολείου μας στον Διαγωνισμό «Θαλής» 

   Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

  Στον διαγωνισμό «Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας πέτυχαν οι ακόλουθοι μαθητές-μαθήτριες του οποίους συγχαίρουμε ευχόμενοι καλή επιτυχία και στον διαγωνισμό «Ευκλείδης».

   

  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΪΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΛΥΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΡΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΗΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΑΓΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΖΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ
  Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
  Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΡΕΤΣΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
   

  Επιτυχόντες Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού “Θαλής” 2014

  Από την Α’ Λυκείου:

  ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ
  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ
  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
  ΜΕΡΕΤΣΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΣΤΑΘΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  ΤΖΙΒΡΑΪΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

   

  Από την Β’ Λυκείου:

  ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Επιτυχόντες Διαγωνισμού Θαλής 2013

  21 οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Θαλής» της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για το 2013 :

  Καλή σας διασκέδαση και στον επόμενο γύρο.

  Αντιγράφω από τον ιστότοπο της Ελληνικής μαθηματικής Εταιρείας:

  ΑΛΩΝΙΣΤΙΣΤΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ
  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ
  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
  ΜΕΡΕΤΣΟΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

  ΝΗΧΩΡΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ
  ΣΤΑΘΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  ΤΖΙΒΡΑΪΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


  ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΑΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΜΑΝΕΤΟΣ ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  Όλα τα αποτελέσματα εδώ.

   

   

   
    
   
   

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου